La FDAgri credem în parteneriat. Susținerea reciprocă apare odată cu împărtășirea experiențelor din comunitate, a tradiției, a rezultatelor, dar și prin facilitarea identificării oportunităților de asociere. Ne îndreptăm atenția către încurajarea relației dintre fermierii mici și mijlocii și împreună ne propunem să le facem cunoscută munca, experiența și succesul, pentru a inspira și motiva și alți membrii ai comunităților rurale.

Activitățile din cadrul programelor noastre de comunicare a modelelor de succes și de promovare a produselor locale cuprind:

  • promovarea sectorului legumicol din România;
  • organizarea de campanii de conștientizare a factorilor locali de decizie privind situația micilor fermieri;
  • activități de conștientizare adresate consumatorilor;
  • promovarea produselor locale în rândul comunității și către lanțurile de magazine.

Ne-am propus să comunicăm despre și împreună cu comunitățile rurale și către consumatorii din mediul urban, ca aceștia să afle poveștile adevărate ale sectorului legumicol. Reunim tradiția și iubirea de pământ cu dorința de a mânca sănătos, proaspăt, local. Aducem mai aproape de oamenii orașelor poveștile din spațiul rural, activitățile și produsele de la fermă și impactul lor în viața noastră, în fiecare zi.

FDAgri.ro

Reunim educația, sprijinul financiar, tehnologia agricolă și modele de afaceri care pot fi adaptate pentru a crește accesul la piață și pentru a sprijini colaborarea dintre fermierii locali.

Contact

Șos. Pipera nr. 42, Globalworth Plaza, et. 1, Sector 2, București